27 februari!

Lyckligtvis tittade solen fram idag vilket gör att allt känns mycket roligare! Älskar att fota när det är sol ute (fast solen syns inte på bilden). Dessa är dem första blommorna som har tittat fram i rabatten, snödroppar! 
Nu håller snön äntligen på att smälta och som ni ser så börjar det blomma i rabatten också! Riktiga vårtecken.
Vilken är er favorit årstid?
//Tess♥
 

 

Vårkänslor!

Hejsan! Sitter just nu framför datorn (såklart) med NO boken brevid mig. Har suttit hela eftermiddagen med böcker och bara pluggat! Kul! Bilden ni får se i detta inlägg är inte världens vackraste, men men. Så här får det bli ibland, när det bara ligger slask överallt utomhus. Ni kanske får lite vårkänslor?
Nä, nu ska jag fortsätta med pluggandet! Hoppas att ni uppskattade ett inlägg iallafall...
//Tess♥



 
 

Himmelskt vackert

Nu har det blivit mycket ljusare på senaste tiden! Solen gick ner vid halv sju ungefär idag och gav ifrån sig detta fina solljus! Alltså jag verkligen älskar att fotografera, just nu i skolan håller vi på med ett "fotoprojekt" det ska bli så kul att hålla på med det eftersom det är ett av mina största intresse.
Ha en fortsatt bra dag så ses vi nog snart igen.
//Lina♥
 

Regnbågs Båtar

Satt och kollade igenom gammla bilder sen vi var i Thailand och hittade dessa. Det var så mysigt i den lilla färglada hamnen när båtarna tuffade in. Vattnet verkar inte vara helt hälosamt... men det är inget i Thailand, det är därförjag tycker om det. Låter nog lite konstigt men faktiskt är det rätt skönt att komma iväg till en plats som inte alls ser ut om hemma, en sopig och snutsig plats. Men rikt på motiv, te.x. dessa båtar. Jag skulle gärna åka dit igen, man får upplea så mycket annorlunda där. Nog med skrivandet, här är bilderna och hoppas ni gillar dem.
//Lina♥

Dagens inspiration

Tjena moss! Hur är läget? Med mig är det bra! Idag är det lördag vilket innebär att det är melodifestivalen ikväll! Sitter och lyssnar på mina favorit låtar just nu: Uncover - Zara Larsson, When Worlds Collide - Zara Larsson, Let her go - Passenger. Sjukt bra låtar som ni borde lyssna på. Ha en fortsatt trevlig lördag/helg så hörs vi!
//Tess♥
 
Slängde ihop ett litet inspiratins collage. Av bilder som alla är ifrån We ♥ it.

 

Rosa ~ Ljung

Nu sitter jag i bilen påväg till genrepet av melodifestivalen. Tog några bilder innan idag på några blommor för att få lite vårkänsla på det hela. Nu känns det som om våren snart är här... Eller borde.
//Lina<3


Vinterblomma

Hej alla läsare! jag tänkte bara komma här med ett litet snabbt inlägg. Idag har det varit jätte mysigt väder.. tycker jag iallafall. Solen har varit framme och allt, det är bara Tess som är lite kinkig, haha. Idag har jag varit och fått Thai massage- jätte skönt!! Sen har jag klippt mig på Väla och handlat lite kläder m.m. Slutligen red jag ut med de stora hästarna i stallet i det vackra vädret. Så jag har gjort väldigt mycket idag. Detta blev visst ett hyfsat långt inlägg iallafall.  
//Lina♥
 
 

Dripp Dropp!

Klockan är nu 20:59, och idag har jag faktiskt inte gjort mycket. Jag var ute innan idag med kameran i högsta hugg och var rätt så taggad för att fota lite grann! Men kom in igen rätt så snabbt och konstaterade att först och främst så var det super kallt för att fota. Men framförallt att jag inte hade någon inspiration till att fota något vintrigt. Som jag sa i mitt förra inlägg JAG VILL HA SOMMAR!
 
//Tess
 
Så det fick bli några bilder på istappar/droppar isället!
 
 
 

Sportlov VS. Sommarlov

Hej hej! Härligt med sportlov nu! Man kan ha sovmorgon och vara uppe hur länge man vill. Men ärligt talat så skulle det inte var fel med sommar/sommarlov. Tänk dig bara, man kan gå ner till stranden och man kan gå med bara ben och man behöver inte ha mössa och vantar så fort man ska gå ut. Men inte ska man klaga! Jag ska vara glad att vi iallafall har sportlov. Ni får ha det så bra, så hörs vi!
//Tess♥ 
 

I ♥ Winter

Hallå på er! Visst är det härligt när allt är vitt och solen skiner? Senast jag träffa Tess var vi ute i min trädgård och letade motiv  hittade vi inte så mycket att fota, men här bjuder på en av bilderna jag tog... eftersom batteriet tog slut efter bara några minuter så hann vi inte ta så många.
Imorgon kommer Tess med ett inlägg, hoppas att ni gillar det ni har sett hitintills.
//Lina♥